jan18

Tags

Related Posts

Share This

7 JAM STREET + DE WET

De Wet 01DE WET

De Wet is een Rauw Rotterdams Blues Roots Rock Trio. De Band is geïnspireerd door klassieke vuige blues, oude Motown en de gitaarhelden uit de jaren 70. De missie van De Wet is simpel: veel spelen en echt muziek maken. Geen elektronische productie, gewoon je instrument beheersen en zweten (gitarist Edmond Bravenboer speelde in de halve finale van Radio 2’s beste gitarist van Nederland). Kortom, een simpele eerlijke band, geen gedoe, maar knallen. That’s a promise…

De debuut EP van De Wet die begin 2014 zal verschijnen is gemixt door Chris van Velde van LGM studio’s (onder andere verantwoordelijk voor de laatste producties van Rats on Rafts & Ze Mannschaft) en werd gemasterd door Reinier Rietveld van Studio 2×2 (drummer Spasmodique en geluidsman voor onder andere Kane en De Staat).

7 jam street pic SMALL

7  JAM STREET

Your daily candy of southern rock mixed with flower power and a pinch of metal, funk, vaudeville and free-flowing music is served right here! 7 Jam Street bestaat uit een roedel speelse muzikanten met een bak ervaring die strak volgens plan kunnen rocken, maar waar nodig ook met veel plezier buiten de lijntjes kunnen jammen. De good vibes en fun spatten van het podium af bij dit pretorkest. De band presenteert deze avond o.a. songs van haar knetterverse CD ‘Borculicious Smurfjoint’ die ook te koop zal zijn.