feb22

Tags

Related Posts

Share This

THE SHACK + MANKES + THE AFTERVEINS

the shack

THE SHACK

The Shack is de naam van de kersverse nieuwe band rond local hero Henk Hekjes. The Shack kleurt buiten de lijntjes binnen de kaders van de blues en rock en verhaalt over leven, liefde, dood en haat. Get lost with The Shack!

www.theshackmusic.com

mankes

MANKES

Mankes is een project van Selma Peelen en Johan Visschers (The Weak And The Strong / Cradle FC). Denk aan;

… muzikale schetsen, omlijste liedjes, poëtische vergezichten;

… dynamisch, contrasterend, dissonant;

… esoterische postpunk.

Met invloeden van o.a. Dead Can Dance, Sixteen Horsepower, Velvet Underground.

 

afterveins on stage

THE AFTERVEINS

The Afterveins ontstaat als drie oude vrinden besluiten om een band te starten. Vanaf de eerste try-out blijkt er een speciale konnektie te zijn en binnen no time  ontstaat een repertoire met dampende en gevarieerde songs waarmee de band de plaatselijke dranklokalen bestormt. Eind vorig jaar pakten The Afterveins met overtuiging de eerste plaats in de door de Popunie georganiseerde  ‘Grote Prijs van Rotterdam’. De psychedelische new wave van The Afterveins is ondermeer beinvloed door artiesten als The Sound, Nick Drake, The Feelies and The Stooges. Naar verwacht zal de band in maart dit jaar een plaat uitbrengen op 12 inch vinyl en cassette. U kunt alvast een sample van hun kunnen te beluisteren op de webzijde en Facebookpagina van de band:

http://theafterveins.com/

https://www.facebook.com/theafterveins

The Afterveins zetten je gegarandeerd in beweging. Kom zelf uitmaken of dat op de dansvloer,  richting hogere sferen of richting de dichtstbijzijnde nooduitgang is.

 

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: gratis