Benefietconcert voor Kika met Powerpimps, Dorka, Six Eleven en Rockforce

SIX ELEVEN

Six Eleven begon aanvankelijk  als melodische  hardrock cover band. Na een reeks bezettingswisselingen kreeg de band  z’n  huidige naam en line-up en gaandeweg schakelde de band over op zelfgeschreven materiaal waarin de hardrock invloeden van weleer werden gecombineerd met een beduidend agressiever metal geluid.  Als actuele invloeden noemt de band  Stone Sour, King’s X, Machine Head, Anthrax, Lamb Of God, Disturbed, S.O.A.D., Pantera, Thunder, Whitesnake, Van Halen, Clawfinger, Korn, Thin Lizzy, Rush, Iron Maiden…

THE POWERPIMPS

The Powerpimps uit Rotterdam spelen  down and dirty, knock down kick ass rock ’n roll met een sterke hang naar een sleazy image.  Een bende rockers in hart en nieren die 24-7 leven volgens de rockers code en die fearless en gedreven de hardste hardrock,  op het randje van de metal, spelen. The Powerpimps garanderen  een spetterende set  met eigen repertoire eventueel aangevuld met een strategische cover.

ROCKFORCE

Rockforce werd begin 2007 opgericht door Larry die na zijn vertrek als drummer bij de cover/tribute-band KISS-on-the-RockS klaar was voor  iets nieuws. Het resultaat is een band die garant staat voor muzikaal  en visueel vermaak . Rockforce brengt een dampende set met covers van o.a. AC/DC, Van Halen en Guns & Roses.  You know you’re gonna like it!

RUTH DORKA

Ruth Dorka is een  vrouw die niet gaat voor uiterlijk vertoon, maar innerlijke schoonheid!

Op 1 juli 1973 werd Ruth geboren in Beiroet, hoofdstad van de republiek Libanon. Nog datzelfde jaar kwam ze naar Nederland alwaar zij opgroeide in een muzikale familie die haar muzikale ontwikkeling stimuleerde.  Ze leerde  gitaar en piano  spelen en al snel bleek  zij in staat  om zelf haar liedjes te schrijven en zichzelf te begeleiden.  Tegenwoordig staat Ruth regelmatig op de planken met haar eigen songs.

zaal open/aanvang : 20:30
entree : € 3,- (opbrengst uit entree gaat volledig naar Kika)