LIAR’S DICE/SPECIAL STEVE/ALL COMES DOWN

Deze vijfkoppige Rotterdamse rock ’n roll band brengt een stevige,  groovende mix van rock, punk en blues in de stijl van sixties/seventies  garagebands. Als inspirerende helden noemt Liar’s Dice o.a. The Rolling Stones,  Iggy Pop, The Kinks, Johnny Thunders, Fu Manchu en Black Sabbath.
Special Steve is een Rotterdamse Stonerrock formatie die zich laat inspireren door o.a.Led Zeppelin, Queens Of The Stone Age en Them Crooked Vultures. Een aantal tracks met raspende vocalen en vloeiende riffs van hun EP ‘Weapons Of Mass Attack’ is te beluisteren op youtube of de facebookpagina van Special Steve. Like it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All Comes Down begon in april 2010 als een stoner/grunge-band maar heeft sindsdien een sound ontwikkeld die zich beter laat omschrijven als dynamische alternatieve rock waarin  strakke en stevige riffs worden afgewisseld met rustigere open stukken. Toegankelijk maar zeker niet voorspelbaar. Op soundcloud is een tweetal tracks, ‘Dead in a Ditch’ en ‘On the Edge’, te beluisteren. Live stelt All Comes Down zich ten doel de toeschouwers een zinderende show te bezorgen.

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: gratis