Wiedergutmachungsschnitzels/Lucky devil / De Kaffers / DTBS

Onder het motto ‘kom uit je hok’ presenteert The Cave deze zaterdag vier bands die de beslotenheid van het oefenkot stechts met bescheiden frequentie verruilen voor een publiek optreden.  Een keizerlijk programma dat de voorrondes van Holland’s Got Talent en Popstars doet verbleken.

WIEDERGUTMACHUNGSSCHNITZELS

De Wiedergutmachungsschnitzels, een gezelschap ontsproten aan de popcursus van The little Cave, brengt een aantal songs met intrigerende titels als ‘Bratwurst’. Meezingen en uit de maat dansen verplicht.

LUCKY DEVIL

Lucky Devil is een gezelschap dat rockcovers speelt en bestaat uit collega’s die werken bij een niet nader te noemen bedrijf in Delft en elkaar ook na werktijd graag zien met een pint in de knuisten.  Een soort ‘doe het zelf’ Arbeidsvitaminen dus.

DE KAFFERS
De naam doet een Afrikaanse rapact vermoeden maar  De Kaffers is een heuse familieband bestaande uit witkaffers die blanke rock spelen en lege flessen verzamelen.

DTBS

DTBS staat voor Dare To Be Square en welnu; vierkanter dan dit zult u het niet snel krijgen. De band speelt rockcovers van The Rolling Stones en Pink Floyd tot Anouk en The Foo Fighters.

Het hardnekkige gerucht dat Kees Prins en Herman Koch deze avond present zijn ontkrachten wij bij deze met grote stelligheid.

De posers van DTBS

Zaal open 20.30
Aanvang 21.00
Entree gratis