okt19

Tags

Related Posts

Share This

Oskoed Slotters + Stand Up ’69 + DesertFish

DesertFish belooft hoge dosis stront-eigenwijze mengeling van rock, punk, pop en hardrock. Eigenwijs en opvallend is in ieder geval het gebruik van trompet door frontman annex gangmaker Rein Hagenaars. De band begon in 1999 en is, inmiddels vele rustperiodes en bezettingswisselingen verder, meer dan klaar voor een nieuwe aanval op het podiumcircuit. Eind 2013 duikt de band de studio in voor de realisatie van een CD met daarop een mix van nieuw werk en DesertFish ‘klassiekers’.

Standup ’69 is een energiek female-fronted trio ontstaan in Vlaardingen. Ge├»nspireerd door bands als de Yeah Yeah Yeah’s, PJ Harvey, QOTSA en The Kills worden sexy zang, groovende drums, pompende synths en schreeuwende gitaren gecombineerd tot wat de bands zelf omschrijft als ‘sexy noisy soulsucking garage punk ‘n’ roll from outer space and beyond’!

Be├»nvloed door bands als Screeching Weasel, Good Riddance, Pulley, Heideroosjes, Face to Face, Blink 182, The Offspring, en NOFX, brengt Oskoed Slotters een energieke liveshow met aanstekelijke skate-punk. In de drie jaar tijd dat Oskoed Slotters nu bezig is, hebben ze een flink repertoire opgebouwd en zijn ze zo’n 50 shows verder. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de tweede EP, die naar verwachting in het najaar van 2013 zal worden uitgebracht.