okt27

Tags

Related Posts

Share This

RICKY DESIRE BAND/DESERT FISH/DE BROEK LOS

Shockrocker Ricky DeSire, alias Eric De Boer, begon zijn muzikale carriere in 1982 als straatmuzikant in winkelcentrum Hoog Catharijne (Utrecht). In 1986 vormde Ricky een band waarmee hij zijn zelfgeschreven Nederlandstalige repertoire in duistere kroegen en desolate winkelcentra ten gehore bracht. In de loop der jaren bracht Ricky een aantal CD’s uit en hij verwierf een bescheiden cult-reputatie met songs als ‘Markies De Sade’ en ‘Koester De Hoer’. In 2010 verscheen de in samenwerking met Arpatle en De Koters opgenomen CD ‘In Het Dove Oor’ met daarop o.a. de song ‘De Minister President’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESERT FISH

De Rotterdamse band Desert Fish is in 2000 opgericht door Aschwin Hofman (nu drummer , destijds gitarist) en Rein Hagenaars (zanger en trompettist). Met het recente toetreden van bassist Niels van Hingst en gitarist Rick Muller is een solide basis gelegd voor de huidige sound van de band. De band brengt een eigenwijze mix van rock, pop, punk & hardrock avec un trompet.

DE BROEK LOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Broek Los mixt wat minder voor de hand liggende covers van o.a. The Velvet Underground en The Buzzcocks met zelfgeschreven repertoire en onbegrensd enthousiasme.

 

Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Entree: gratis